+36 30 99 00 336

Budapest 1122, Krisztina körút 7.

office@arworks.hu

""
VR bemutató

NÉZZ KÖRÜL A JÖVŐDBEN

Mit tegyen egy innovatív IT cég, hogyha egyszerre szeretné bemutatni a jövő technológiáját és a vonzó állásajánlatait is? Használjon virtuális valóságot.

A virtuális valóság (VR) segítségével bármi megvalósítható, amit a megrendelő elképzel. A T-systems megbízásából a nyári fesztiválokra egy virtuális „kedvcsinálót” készítettünk a gyakornoki programjukba való jelentkezéshez középiskolások és a főiskolát éppen elkezdők számára. Az érdeklődők egy Samsung Gear VR headsetet és egy fülhallgatót vettek a fejükre így teljesen kizárhatták a külvilágot és egy elképzelt jövőbeli utazáson vehettek részt. A Gear VR sisakban dolgozó Galaxy S7es telefon biztosította a tökéletes képminőséget és a folyamatos 3D élményt. Látványként egy hatalmas áttört kürtőt hoztunk létre, amely egy képzeletbeli város közepén állt. A résztvevők ebben a kürtőben emelkedtek, miközben a falra függesztett képeket látták és a narrátort hallották arról, hogy milyen életpálya vár egy informatikusra, mit érhet el, ha erre a pályára lép.
A VR sisak sajátossága, hogy bár a felépítmény adott, a felhasználó szabadon nézhet a tér bármilyen irányába, így mindenfelé érdekes látványt és hozzá kapcsolt tartalmat kell biztosítani, amit már a tartalom tervezésekor is figyelembe kell venni. Pozitív visszajelzés, hogy a sisakot kipróbáló diákok szinte mindegyike különlegesnek és rendkívül érdekesnek írta le az élményt és sokkal nagyobb hajlandóságuk volt, hogy utána elbeszélgessenek a jövőbeli karrierjükről a T-Systems munkatársaival.

ÜGYFÉL

T-Systems

DÁTUM

2016. augusztus

TECHNOLÓGIA

3D modellezett Virtuális Valóság

PLATFORM

GEAR VR